четвер, 12 листопада 2020 р.

"Сім чарівних фарб від Євгеніїї Буй" персональна творча виставка

  Кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху та знайти себе і для цього й існують школи мистецтв, творчі студії та бібліотеки. Виноградівська РДБ завжди відрита для юних талантів, не один рік ми працюємо над створенням умов для виявлення, розвитку, підтримки  та популяризації дитячої творчості.
   В листопаді ми відзначаємо Всесвітній день дитини і цьому дню ми приурочили першу персональну творчу виставку чарівної та талановитої дівчинки, яка багато працює над тим аби свій талант розвинути та відточити, майбутньої художниці /ми дуже цього їй цього бажаємо/  Буй Євгенії уч 5 кл. Виноградівської дитячої школи мистецтв ім.Б.Бартока.
   На презентацію творчих робіт ЄвгеніЇ ми запросили людей, які добре знаються на мистецтві, самі є творцями прекрасного та в колекціях  яких є чимало чудових та неповторних робіт: художників Сільваші Федора, Маринич Олександра, 
Костьо Валентину,  Ковач Оніку - майстриню,  Добош Діану - художницю та чудову вчительку-наставницю Євгенії та журналіста-кореспондента газети "Голос Карпат" Горвата Василя.





 
















.

Немає коментарів:

Дописати коментар