середу, 2 жовтня 2019 р.

"Калинові береги" презентація книги Юлії Драгун


Нещодавно світ поезії поповнився новою збіркою «Калинові береги» Юлії Драгун, яку сьогодні презентували у Виноградівській дитячій книгозбірні  разом з її автором Юлією Юрієвною. «Калинові береги» - 4561 книга Всеукраїнського державного ордена дружби народів видавництва «Карпати». Це вірші для дітей.  До книги увійшли як нові твори так і  кращі твори,  що вже побачили світ .
 Нинішній рік для Юліїї Юріївни ювілейний, вже 10 років минуло з того часу, як письменниця видала першу книжку.  Юлія Юріївна  – авторка 19 збірок оригінальних казок, веснянок, колисанок, п’єсок та віршиків-бесконечників. Серед творчого доробку письменниці особливими є книжки, що написані для дітей
  Юлія Юріївна давній друг дитячої бібліотеки, у нашій тісній співпраці з нею презентувалися відомі всім любителям поетичного слова книжки: «Хто раніше всіх стає», «Горнятко доброти», «Веселімось верховинці». А в цьому році це вже вдруге ми зібрались таким широким колом у стінах нашої книгозбірні, зовсім недавно  - у березні ми презентували нашим юним читачам збірку оповідань та казок «Як гарно мати друзів» і ось зараз презентували  збірку «Калинові береги». Ми дуже вдячні  Юлії Юріївні за те, що вона радо йде на зустріч з читачами своїх книг і бажаємо їй, щоб таких зустрічей було іще багато й багато.. 


























Немає коментарів:

Дописати коментар