четвер, 24 вересня 2015 р.

Бібліотека скликає друзів!

   Бібліотеки – це  цілий світ, відкритий  кожному, хто любить книгу. З нагоди відзначення  Всеукраїнського дня бібліотек Виноградівська районна бібліотека для дітей відкрила свої двері для всіх бажаючих долучитися до вічного, мудрого.
    Коли, як не сьогодні варто  звернути увагу наших дітей та їх батьків на цінність і важливість книги та читання у їхньому житті. Якщо  ми прагнемо збудувати сильну і успішну державу, без знань, без книги цього  не  досягти. Бібліотеки та бібліотекарі готові допомогти у цьому і завжди відкриті для нового, відкриті для навчання та спілкування.
   Щоб привітати бібліотекарів з наступаючим професійним святом до дитячої книгозбірні з самого ранку " н а   м о т у з о ч к у" завітали найменші користувачі бібліотеки - вихованці ДНЗ №9, для яких була проведена цікава бліц-екскурсія "Бібліознайомство".
       А "п о с л і д а х" маленьких читачів учні 4-х класів ЗОШ №2 прийшли до бібліотеки, щоб взяти участь в інтерактивному к а д м е й д и н г у зі створення вітальної листівки "Бібліотека дарує посмішки" та відправити повітряною б і б л і о -  п о ш т о ю послання "Майбутньому читачу" з запрошенням до дитячої книгозбірні.
     Всім відвідувачам цього дня бібліотеки було запропоновано взяти участь у смай-опитуванні "Яким ви уявляєте собі образ сучасного бібліотекаря?"
        Протягом дня в бібліотеці панувала радісна атмосфера та святковий настрій.

























Немає коментарів:

Дописати коментар