четвер, 23 квітня 2015 р.

Зустріч з Юлією Драгун

    23 квітня, у Всесвітній день книги, у Виноградівському міському будинку культури відбулася зустріч з закарпатською письменницею, поетесою, казкаркою, прекрасною матусею і люблячою бабусею Юлією Юріївною Драгун з нагоди її ювілею "Сплітаю вінок із поезії,прози й пісень". Зараз в  особливий час  Юлія Юріївна звертається до джерел народної творчості, до народних традицій. І як радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають, і, мабуть, чим більше ми будемо їх знати, тим життя наше буде радіснішим, духовно багатшим. Юлію Драгун Всевишній обдарував тонкою спостережливістю і своєрідним баченням навколишнього світу. Все реальне авторка перепускає крізь переживання душі й серця . У віршах, піснях Юлії Юріївни про Україну живе оте романтичне захоплення та віра у майбутнє рідної України.
Книжки Юлії Драгун справді набувають енергетичної сили й виховують любов до праці, рідного краю, повагу до традицій рідної землі. Недарма творчість Юлії Юріївни утвердила її на Закарпатті, як патріота, залюбленого у рідну карпатську землю, звідки вона й черпає безкінечну низку сюжетів для своїх творів. Природа наділила авторку принциповою добротою, якою вона наповнена по вінця.  Письменниця живе заради добра і творить його.
   В цей день в залі зібралися шанувальники творчості Юлії Юріївни діти, викладачі, бібліотекарі, виноградівські письменники, поети, інтелігенція міста.
  Зустріч з письменницею організували Виноградівська районна дитяча  бібліотека, учні ДНЗ №9, учні Виноградівської музичної школи ім..Б.Бартока, учні Широцької ЗОШ І-ІІІ ст. та працівники міського будинку культури.
         Вітати ювілярку прийшли в.о.керівника апарату Виноградівської РДА Продан Ю.Ю., начальник  районного відділу культури  Виноградівської РДА Югас В.С., начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА Белень В.І., директор Виноградівської  РЦБС Вашкеба К.Г. .
















Немає коментарів:

Дописати коментар