середа, 25 вересня 2024 р.

"Здоровим бути модно" спортивна естафета


Всім відома істина, що спорт дуже корисний і корисний не тільки для дорослих, а і для дітей. Спорт допомагає дитині не тільки стати здоровішою та зміцнити імунітет, але й набратись впевненості, вольових якостей, спорт надає впевненості в собі. Сьогодні в дитячому хабі "Кольоровий світ дитинства" Виноградівської дитячої книгозбірні зібралися учні 4 в класу Виноградівської ЗОШ №1 на спортивну естафету "Здоровим бути модно". 
Як берегти себе і свій організм, як радійти життю, як набути хороших звичок, як привчити себе до активного і здорового способу життя, як бути розумними і мудрими, впевнено крокувати по життю  - відповіді на ці питання дає книга. 
Діти весело, головне з користю провели час у бібліотеці: долаючи перешкоди змагалися у спритності, винахідності . Окрім спортивних естафет, бібліотекарі провели веселу руханку, яку із задоволенням вправно виконували діти.

Захід проходив у рамках роботи дитячого хабу «Кольоровий світ дитинства». Це стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».

































  

Немає коментарів:

Дописати коментар