вівторок, 24 вересня 2024 р.

Відкриття дитячого хабу "Кольоровий світ дитинства"

 19 вересня на базі Виноградівської бібліотеки-філії для дітей відбулося відкриття дитячого ХАБу “Кольоровий світ дитинства” – унікального простору для наймолодших відвідувачів!

Відкриття дитячого простору стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».
Урочисте відкриття супроводжувалося веселими розвагами з аніматорами, які створили справжнє свято для дітей. Малеча радо брала участь у захопливих іграх, конкурсах.
Особливою родзинкою стала вистава “Заєць у тигровій шкурі” Виноградівського зразкового театру ляльок, яка зачаровувала глядачів своєю атмосферою та яскравими персонажами.
Захід модерувала Йолана Йосипівна Любка - провідний бібліотекар бібліотеки-філії для дітей, яка знайомила з учасниками: менеджерка проєкту, членкиня ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” - Агафонова Валентина Петрівна, яка повідомила про мету і завдання проєкту та подякувала усім, хто долучився до його реалізації. Особливу подяку було висловлено керівництву Виноградівської міської ради за активну співпрацю та підтримку.
Начальник відділу культури - Югас Василь Степанович - відзначив значення таких ініціатив для розвитку молодшого покоління та підкреслив важливість залучення дітей до культурних і освітніх програм.
В.о.директора КЗ “Виноградівська публічна бібліотека” Виноградівської міської ради Закарпатської - Марушка Мар’яна Василівна поділилася історією та ідеєю створення цього простору, адже працюючи з ВПО завжди мріяла створити сучасний та безпечний простір для дітей на базі бібліотеки, і завдяки проєктній діяльності - вдалося, подякувала керівництву Виноградівської міської ради, відділу культури та туризму за підтримку та співпрацю в реалізації даного проєкту, а також колективу Виноградівської бібліотеки-філії для дітей. Колектив бібліотеки для дітей, який уже давно став упізнаваним і улюбленим серед юних відвідувачів та їхніх батьків, активно долучився до створення цього простору. Завдяки їхній креативності, професіоналізму та щирій любові до своєї справи новий хаб став ще в одному місці проєктом, що покликаний дарувати дітям радість та відкривати нові горизонти.
Партнери проекту в особі Наталії Володимирівни Криворучко - менеджерка в Закарпатській області міжнародної благодійної організації СОС Дитячі Містечка Ужгород голова Ради з питань ВПО при Закарпатській обласній військовій адміністрації також привітали всіх присутніх з відкриттям простору, побажавши дітям і батькам радості та незабутніх моментів у стінах бібліотеки під мирним небом та запропонувала долучитися до наповнення цього неймовірного простору.
На завершення заходу дітки отримали подарунки від благодійної організації «СОС Дитячі Містечка» м. Ужгород, а Виноградівська центральна публічна біблотека №1 та бібліотека-філія для дітей отримали в подарунок книжкові новинки.
Ми щиро раді, що наш хаб стане місцем, де дітям не тільки цікаво проводити час, а й розвиватися, бачити нове та знайомитися з однолітками. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до наших майбутніх заходів.














Немає коментарів:

Дописати коментар