пʼятницю, 17 лютого 2012 р.

проекти


Благодійний проект   «І ваші долі людям не байдужі»            
     Мета проекту: допомогти дітям з особливими потребами відчути себе повноправними членами громади, забезпечити практичне засвоєння вихованцями дитячого будинку -інтернату №3 найвищих морально-духовних цінностей, створення умов для самореалізації дитини з вадами інтелекту, розвитку їх індивідуальних можливостей і здібностей.
    Завдання проекту: надати духовну, моральну та матеріальну допомогу дітям з особливими потребами; провести низку заходів на пробудження творчих нахилів; підготувати перегляд творчих робіт; проводити постійне спілкування з дітьми та надавати інформаційно-методичну допомогу педагогічному колективу дитячого будинку-інтернату №3.
     План роботи по  проекту на 2013 рік:
1. "Ой прийшли в господу три празничні гості" народознавчий калейдоскоп              - січень
2. "Весняна дивоквітка" виготовлення букетів                                                                 - лютий
3. "Жінко, ти завжди велична"   святковий концерт                                                         - березень
4. "Будемо святкувати пресвятий Великдень" виготовлення композицій                      - квітень
5. "У 77 державі: казки Верховинців" театр книги                                                           - травень
6. "Стежками рідного краю" екскурсія до парку                                                               - вересень
7. "Загадки розгадуємо - світ пізнаємо" гра-конкурс                                                        - жовтень
8. "У наш край приходить Миколай" свято                                                                        - грудень
9. "Вже скоро- скоро Новий Рік" складання ялинкових прикрас                                     - грудень
Фоторепортаж


З нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів працівниками районної дитячої бібліотеки було організовано зустріч з дітьми-інвалідами дитячого будинку-інтернату №3.
Мета зустрічі-розвиток індивідуальних творчих можливостей і здібностей вихованців.
Хвилини радості панували під час проведення майстер-класу із виготовлення бісерних композицій. Найкращі вироби дітей з особливими потребами будуть преставлені для показу користувачам бібліотеки на творчій виставці "Веселковий світ твоїх захоплень".




18 грудня о 10 год. к.ч. в читальному залі районної дитячої бібліотеки відбулася літературно-музична композиція «Ой, хто, хто Миколая любить» за участю вихованців дитячого будинку-інтернату №3 та вихованців Виноградівського центру соціальної служби сім’ї дітей і молоді. Ведучі свята Ольга Коростенська та Ніколетта Лендєл розповідали легенди про святого Миколая, про історію його святкування . Театралізоване дійство вихованців дитячого будинку зворушило серця глядачів. Творчі роботи вихованців були представлені на виставці «Хай засяє світ ясний, Миколай іде святий». Закінчився захід чаюванням та отриманням подарунків.
15 січня о 10 год.к.ч. в читальній залі Виноградівської районної дитячої бібліотеки відбулося театралізоване дійство "Світ колядок і щедрівок" за участі вихованців Виноградівського дитячого будинку-інтернату, які підготували колядки та щедрівки з музичним супроводом. Яскраві виступи дітей цього закладу не залишили байдужими жодного з глядачів, які щиро аплодували цим талановитим дітям. По закінченню учасники дійства отримали від працівників бібліотеки та гостей солодощі та подарунки.







Немає коментарів:

Дописати коментар