пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

"Все буде Україна" патріотичний нон-стоп


 День Незележності України - це свято, яке гуртує та зміцнює націю, виражає дух народу, символізує його славне минуле, сьогодення та майбутнє. Зараз, в умовах війни ми, як ніколи усвідомлюємо значення цього свята. Дню Незалежності України був присвячений патріотичний нон-стоп від дитячої книгозбірні, який проходив на центральному дитячому майданчику міста. Юним мешканцям для перегляду була представлена книжкова виставка "Моя країна - Україна"; кожен бажаючий мав змогу зробити світлину біля фото-зони, а святковий майстер-клас "З Україною в серці"  та конкурс малюнків на асфальті подарували дітям купу позитивних емоцій.


четвер, 22 серпня 2024 р.

"Чудову книгу ми читаєм" Book Lovers Day

 День книолюба - ідеальний день, щоб поблукати сторінками гарної книги і не тільки. Працівники дитячої книгозбірні запропонували своїм читачам друзям з Виноградівського дитячого будинку інтернату провести цей день у компанії улюблених книг, запросивши їх до парку ім.Перені. Діти з задоволенням слухали розповіді бібліотекарів, переглядали книжки та грали.

четвер, 8 серпня 2024 р.

"Велике щастя - дарувати радість іншим" Happiness Happens Day

 Сьогоднішня виїзна читальна зала Виноградівської бібліотеки для дітей  запросила своїх користувачів на дитячий ігровий майданчик аби разом віднайти відповіді на питання "Що щастя?". Діти ділилися своїм розумінням щастя, залишаючи запис на фліпчарті. Склавши власну формулу щастя, вийшло: навчитисярадіти малому не так важко. Задовольняючись малим набагато легше отримати більше! Бо вміти знаходити радість у житті - ось кращий спосіб привернути щастя!