понеділок, 24 березня 2014 р.

"НАЙКРАЩИЙ ЧИТАЧ УКРАЇНИ -2014"


   20 березня в районній бібліотеці для дітей відбувся ІІ районний тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Найкращий читач України – 2014" серед учнів 6-х,7-х,8-х класів.
       У конкурсі взяли участь 53 найкращих читачів /переможці І туру конкурсу/ з 33 сільських бібліотек-філій та шкільних бібліотек. Журі у складі директора Виноградівської РЦБС Катерини Вашкеби, поета, тележурналіста Михайла Чухрана, методиста районного управління освіти РДА Русінко Л.Й., Алексик С.П. – вчителя світової літератури Виноградівської гімназії та Нюл О.С. – вчителя української літератури, найкращими читачами району було визнано: Якушевич Анастасію ученицю 8-го класу ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Чонку Ірину ученицю 7-го класу Чернянської ЗОШ І-ІІІ ст. та Алексик Анастасію ученицю Виноградівської гімназії, які будуть представляти Виноградівщину на ІІІ обласному турі конкурсу та виборювати найголовніший приз цього конкурсу – поїздку до м.Львова на Фестиваль дитячого читання "Книгоманія".
  Районний конкурс проходив у два етапи: письмове опитування та усне спілкування жюрі з конкурсантами. Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами та призами, а також для них був організований солодкий стіл. 









Немає коментарів:

Дописати коментар