четвер, 17 жовтня 2024 р.

"Там, де живе рідна мова, живе український народ" мовно-інтелектуальні ігри

     Сьогодні у дитячій книгозбірні було весело, гамірно й цікаво, бо до бібліотеки завітали учні 2-б класу Виноградівської ЗОШ №1, щоб взяти участь у мовно-інтелектуальних іграх , присвячених Дню української писемності та мови. Активні й допитливі другокласники відгадували мовні головоломки та шаради, залюбки пограли у інсцинізовані мовні ігри. сплітаючи "віночок" української мови. діти добирали слова-ознаки та дійшли висновку, що для нас українська мова - це наша гордість. А мова в нас красива і багата, мелодійна і щира, як і душа українського народу.

Захід проходив у рамках роботи дитячого хабу «Кольоровий світ дитинства». Це стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».


неділя, 13 жовтня 2024 р.

"Ігротека " уікенд у бібліотеці у клубі настільних ігор "Фантазери"

  Ігри люблять всі і дорослі,і діти.  Чудовим способом проведення дозвілля є настільні ігри. Вони розвивають комунікативні здібності, ерудицію, фантазію, поліпшують логічне мислення, поповнюють словниковий запас. А ще, це альтернатива комп’ютерним розвагам та сучасним гаджетам. І головне, настільні ігри - це живе спілкування, вони об’єднують людей і грати в них завжди весело та цікаво, особливо з друзями.  Так як це відбуваєтьс у Виноградівській дитячій книгозбірні. Адже завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ» дитяча бібліотека має у наявності близько двох десятків настільних ігор.

четвер, 10 жовтня 2024 р.

"Як стати дамою одного серця" інформ-журфікс

    Кожна дівчина справжня загадка і кожна  мріє бути красивою, успішною та щасливою. Але як нею стати? Є багато способів. Та насамперед потрібно бути  впевненою в собі. У переддень Міжнародного дня дівчаток учениці 4-х класів Виноградівської ЗОШ №1 завітали до Виноградівської дитячої книгозбірні на святковий інорм-журфікс, де бібліотекарі привідкрили для них декілька таємниць, як встигнути бути здоровою, красивою та успішною. Тож вітаємо всіх дівчаток зі святом і бажаємо, щоб кожен день дарував шоколадний настрій, щасливу усмішку. щоб завжди всі мрії здійснювалися!   Захід проходив у рамках роботи дитячого хабу «Кольоровий світ дитинства». Це стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».



четвер, 3 жовтня 2024 р.

«Природи дивосвіт» розпис фігурок з гіпсу Арт-студія «Творчий простір»

   Арт-студія "Творчий простір" дитячої бібліотеки - місце, де можна самому, з друзями або навіть цилим класом майструвати, малювати ліпити, власними руками робити різні вироби. Сьогодні до творчої колекції "Найдивовижніші тварини світу" потрапила мила й потішна панда, гіпсову фігурку якої з задоволенням розмальовували учні 2 -го класу Виноградівської ЗОШ №4. Захід проходив у рамках роботи дитячого хабу «Кольоровий світ дитинства». Це стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».

середа, 2 жовтня 2024 р.

"Такий цікавий світ бібліотеки" бібліотечний лабіринт

    Перше знайомство з бібліотекою, мабуть, у кожної дитини залишається у пам’яті назавжди. Адже це перша зустріч з безмежним цікавим світом пізнань, який втілює в собі надбання людського розуму. Сьогодні до дитячої книгозбірні завітали учні 1 класу Виноградівскої ЗОШ І-ІІІ ст. №1, щоб у клубі настільних ігор "Фантазери" пройти бібліотечним лабіринтом та потрапити в великий і загадковий світ книги, весело й цікаво провести час.
   Діти з широко розплющеними очима слухали бібліотекаря, задавали несподівані питання і хоч це їхнє перше відвідування хабу "Кольоровий світ дитинства", вони проявили свою ерудицію, фантазію та кмітливість. 
Захід проходив у рамках роботи дитячого хабу «Кольоровий світ дитинства». Це стало можливим завдяки співпраці з ГО ”Кризовий медіа-центр “Сіверський Донець” у рамках реалізації проєкту від ГО «Асоціація Української Миротворчої Школи» в межах конкурсу «Підтримка дітей та молоді, фаза ІІ».