понеділок, 20 лютого 2017 р.

"Мої права і права інших" урок-тренінг

     Незважаючи на те, що  в Україні передбачена державна охорона дитинства й гарантуються права дітей, продовжують існувати проблеми захисту прав дитини. Саме правове виховання є запорукою високого рівня правової культури наших дітей. На уроці-тренінгу "Мої права та права інших" , який був проведений адвокатом, Головою первинного осередку Дем Альянсу м.Виноградів  Валерієм Нєчаєвим у дитячій книгозбірні діти під час жвавого спілкування вчилися на реальних прикладах орієнтуватися і захищати свої права та поважати інтереси та права інших.














неділю, 19 лютого 2017 р.

Фле-моб

19 лютого  Виноградівська районна бібліотека для дітей долучилася до флеш-мобу на центральній площі міста. Маленьким учасникам акції та їхнім батькам було запропоновано цікавий майстер-клас з розфарбування сердечок. За бажанням кожен міг купити для себе власний творчий виріб. Кошти, які були отримані, а це 214 грн., були передані волонтерам на підтримку воїнів АТО.













неділю, 12 лютого 2017 р.

"Радісне читання" к н и г о ч и т о г р а й

    Любов до книги починається з дитинства.
 Діти - своєрідна категорія читачів. Вони фантазують. З часом перетворюються в дорослого читача, а для цього їм потрібно "ввібрати" в себе хороші думки, приклади благородних вчинків, картини навколишньої краси. І якщо усього цього юні читачі наберуться достатньо. вони створять прекрасний завтрашній день. Саме таку ціль для себе поставили працівники дитячої книгозбірні під час проведення  к н и г о ч и т о г р а я "Радісне читання". В програмі заходу були:літературний розіграш, поєдинок фантазерів, ігри-пантоміми, веселі естафети.