четвер, 27 жовтня 2016 р.

"Лицарі Мудрої Сови та Зеленого листка" турнір знавців природи

  Ще один день із Тижня екологічних знань у  дитячій книгозбірні прошов надзвичайно цікаво. Сьогодні  маленькі читачі бібліотеки змагалися за звання найкращого знавця природи, розгадували кросворди та граючись вчилися пізнавати навколишній світ.










середу, 26 жовтня 2016 р.

  Природне середовище було, є і буде незмінним партнером людини в  повсякденному житті. Ми черпаємо із скриньки природи всі наші багатства. Природа, її краса і велич залишаються нашим головним скарбом, нашою святинею, якій непідвладні час, мода… Ми повинні прагнути, щоб наші діти зрозуміли, що природа потрібна всім людям і не тільки сьогодні. Саме тому у Виноградівській районній бібліотеці для дітей проходить Тиждень екологічних знань "Бережімо природу - збережемо людство". В рамках тижня для дітей організовані: виставка-експозиція "Все бажити, все знати, все осягнути", огляди -презентації новинок "Цей дивовижний світ - природа", еко-круїз "Земля на зернинці стоїть", творча майстерня "Осінні барви".












четвер, 20 жовтня 2016 р.

"Коли ще звірі вміли говорити" театр книги

    Гордий патріот своєї Батьківщини, який проніс це щире почуття крізь все своє життя - Іван Франко залишив нам колосальну художню і наукову спадщину. Серед якої казки та оповідання для дітей.«Оті простенькі сільські байки, як дрібні, тонкі корінчики, вкорінюють у наші душі любов до рідного слова, його краси, простоти й чарівної милозвучності. Тисячі речей в житті забудете, а тих хвиль, коли вам люба мама чи бабуся оповідала байки, не забудете до смерті» - казав поет. 
   Незабудуть та довго пам'ятатимуть учні 4-х класів ЗОШ №1 сьогоднішню зустріч з казками Івана Франка із збірки "Коли ще звірі вміли говорити", що пройша у дитячій книгозбірні - це і лялькова вистава казки "Три міхи хитрощів", пергляд мультфільму "Фарбований лис" та рольові читання казок.












вівторок, 4 жовтня 2016 р.

"Посмішка" ляльковий театр

    Кожен маленький читач, переступивши поріг дитячої бібліотеки, потрапляє в світ дитинства, книги, читання. Тут його чекають кольорові книжки, цікаві картинки, газети, журнали.     Завжди особливим   для дітей є їхня перша подорож до бібліотеки і щоб зробити її незабутньою працівники дитячої книгозбірні для учнів 1-х класів ЗОШ №1 показали лялькову виставу "Як їжак та  заєць весну шукали ". Діти сміялися, хвилювалися та бурхливо реагували на захоплюючі епізоди, а по закінченні вистави з захопленням знайомилися з ляльками, які оживають, розмовляють та дарують казкову насолоду.