четвер, 21 липня 2016 р.

"Сонце в твоєму серці" позитив-акція

  Сонячне сяйво, бездонна блакить неба дарують нам радість й тепло, усмішку й хороший настрій. Дуже важливо сьогоді навчити дітей бути привітними і щирими, усміхненими і добрими, випромінювати тепло до навколишнього світу через усмішку.
                    " В життя із усмішкою йди,
                       І стане всім світліше.
                       Ти сонечко в душі знайди
                        І йди з ним сміливіше!"
 - ці слова стали девізом позитив-акції "Сонце в твоєму серці" , з якою Виноградівська РДБ вийшла на центральну площу міста. Для нас важливо було показати  дітям, що кожна людина здатна приносити щастя, радість, любов і доброту в цей світ. 






























четвер, 14 липня 2016 р.

"Хімія- чарівний і захоплюючий світ метаморфоз"



   Чим зайняти дитину гарної літньої днини, коли на дворі гріє тепле сонечко і найголовніше чарівна пора - КАНІКУЛИ? Звичайно ж , подарувати їй чарівний день, відкривши маленькому досліднику дивовижний світ хімії. Чергова виїзна читальна зала дитячої бібліотеки була присвячена загадковій чарівниці - хімії. Стати чарівником міні -лабораторії міг кожен бажаючий. Трішки старань — і  діти поринули в світ хімічних чудес.












четвер, 7 липня 2016 р.

"Знати права потрібно всім: і дорослим і малим"

  Усі люди на Землі різні: різного віку, статі, різної зовнішності. Ha Землі немає двох однакових людей.  Але у всіх людей однакові права, які називаються правами людини. Тільки у дітей їх більше, ніж у дорослих. Це права дитини.
Саме правам дитини була присвячена виїзна читальна дитячої бібліотеки "Знати права потрібно всім: і дорослим і малим" . В цей день маленькі відвідувачі читальної зали  відкривали для себе нові поняття, знайомились з невідомими для себе словами та щиро висловлювали свою думку про  бачення ними своїх прав та обов'язків.