понеділок, 23 травня 2016 р.

«Стати Європою – щоб бути Україною»

22 травня в рамках інформаційно-просвітницькоъ акції «Стати Європою – щоб бути Україною», організованої бібліотеками міста працівники Виноградівської районної бібліотеки для дітей організували оглядову журнальну доріжку "Будьмо знайомі - Європа", виставку-гід "Казкова Європа", виставку малюнків "Європа очима дітей", а також для дітей працювала ігротека"Європа багатолика, близька й велика" та майстер-клас з виготовлення намиста "Веселково-кольорова Європа".













четвер, 19 травня 2016 р.

"Чарівна краса вишиванки!"


   З вишиванкою пов'язана вся багатовікова історія українського народу, його творчі пошуки, радість і горе, його перемоги і поразки, сподівання на майбутнє. Вишиванка - це духовний символ українського народу, рідного краю, батьківської оселі, тепла материнських рук. 

   Дню вишиванки була присвячена Акція «Чарівна краса вишиванки» організована Виноградівською районною бібліотекою для дітей. На акцію відгукнулися учні 1-4 класів ЗОШ №2. В рамках акції діти здійснили інформаційний екскурс до витоків створення народної вишивки; спробували намалювати найдовший рушник на алеї центральної площі міста.




















четвер, 12 травня 2016 р.

"БІБЛІОМІСТЕЧКО"

 8 травня у Виноградові відбувся ХI фестиваль виноградарів - виноробів «Угочанська лоза».  Працівниками бібліотечної системи району було організовано роботу "БІБЛІОМІСТЕЧКА". Кожен відвідувач бібліотечного містечка мав змогу обрати для себе улюблене заняття. На території якого працювали : творча майстерня "Розмай", "Казкове перехрестя",  ігровий майданчик "АБВ - активним будь всюди", танцювальна площадка "DANS", літературна драбина "FESHION- вірш", "Бістро книжкове" та ін.