пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Святий Миколай, до нас завітай.


     Поміж різними святами, якими багата українська земля особливої уваги заслуговує свято Миколая. День Сятого Миколая відчиняє двері в новорічно-різдвяні свята. В переддень свята працівники дитячої бібліотеки запросили до себе учнів 2-х класів ЗОШ №1, аби поговорити про добро та милосеря великого Чудотворяця - Святого Миколая, щоб наголосити дітям, що в житті все починається з малого і наші маленькі справи стануть у майбутньому добрими ділами. Наші діти вірять у  дива і дуже хочеться, щоб всі їхні мрії та бажання, які вони в цей день написали Святому Миколаю обов'язково збулися!!!

понеділок, 14 грудня 2015 р.

"Читай -компанія мандрує"

   І знову працівники дитячої книгозбірні вийшли на чергову рекламну акцію "Читай - компанія мандрує" за маршрутом шкільного автобусу "Виноградів -Вілок". Акція була приурочена Міжнародному дню прав тварин, під час якої бібліотекарі ознайомили дітей з Всесвітньою декларацією прав тварин, презентували новинки літератури про тварин. Учні з задоволенням відповідали на запитання запропонованих вікторин.





понеділок, 7 грудня 2015 р.

Світ в мені і в світі Я!


    Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре.
    Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.
          Працівники дитячої книгозбірні в ціей день запросили вихованців дитячого будинку №3 на відео-круїз по правам дитини "Світ в мені і в світі Я"