пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

"Як Юрко - легінь з нечистою силою змагався"

І знов читальна зала дитячої бібліотеки стала місцем чудового казкового дійства - вистави-казки "Як Юрко - легінь з нечистою силою змагався" закарпатського драматурга Сергія Гержика. А представили її глядачам зразковий ляльковий театр Виноградівського міського будинку культури під керівництвом Наталії Югас.






четвер, 12 листопада 2015 р.

"Подорож у пошуках Синього птаха"

     Щастя – це мить, це мрія кожної людини і всього людства. Символом щастя є Синій птах , якого ми завжди шукаємо. Щастя  поруч, але його треба вміти бачити поруч, треба вміти дарувати добро іншим . Сьогодні до дитячої книгозбірні завітали учні ЗОШ №2 з театралізованою виставою «Подорож у пошуках Синього птаха».  

    «Ми приходимо у світ з уже частково сформованим внутрішнім світом і тільки Душа Світла, яка є в кожному з нас, вестиме нас шляхами Добра і Справедливості, Натхнення і Творчості до справжнього щастя» - наголошували герої казок Мальвіна, Буратіно, Аліса, Червона Шапочка, Дюймовочка, Пеппі Довагапанчоха, Снігова Королева, Котигорошко та ін.













вівторок, 10 листопада 2015 р.

"Дарунок дитячих сердець" презентація альманаху дитячої творчості


     9 листопада, в День української писемності та мови, в Виноградівській районній бібліотеці для ивим завдяки фінансової підтримки виноградівського мецената, депутата обласної ради -  Владислава Миколайовича Поляка.   

четвер, 5 листопада 2015 р.

"Дарунок дитячих сердець"


Опис : F:\Логотип РДА.jpgВиноградівська районна бібліотек для дітей

м.Виноградів,
вул.Миру, 11
для отримання додаткової інформації
Любка Й.Й. , тел..0978060101
e-mail: vin-rdb@ukr.net
з 09.11.15 о 13.00 к.ч.


Презентація альманаху дитячої творчості
«Дарунок дитячих сердець»

     Вийшов з друку Перший альманах дитячої творчості талановитих дітей Виноградівського району.
  
    В основу Альманаху ввійшли творчі роботи дітей, що були представлені на Районному конкурсі дитячої літературно-художньої творчості «Світанкові роси», який проходив на весні цього року.
    Видання такого Альманаху можна назвати знаковою подією в житті дітей району та звичайно публічних бібліотек, що доклали немало зусиль аби віднайти таланти і представити їх на конкурсі.
    Символічно, що все почалося у Міжнародний день дитячої книги, коли відбувся фінал Конкурсу, а завершується у свято – День української писемності та мови.
   

Чекаємо всіх бажаючих долучитися до такої радісної події у дитячій книгозбірні.