четвер, 24 вересня 2015 р.

Бібліотека скликає друзів!

   Бібліотеки – це  цілий світ, відкритий  кожному, хто любить книгу. З нагоди відзначення  Всеукраїнського дня бібліотек Виноградівська районна бібліотека для дітей відкрила свої двері для всіх бажаючих долучитися до вічного, мудрого.
    Коли, як не сьогодні варто  звернути увагу наших дітей та їх батьків на цінність і важливість книги та читання у їхньому житті. Якщо  ми прагнемо збудувати сильну і успішну державу, без знань, без книги цього  не  досягти. Бібліотеки та бібліотекарі готові допомогти у цьому і завжди відкриті для нового, відкриті для навчання та спілкування.
   Щоб привітати бібліотекарів з наступаючим професійним святом до дитячої книгозбірні з самого ранку " н а   м о т у з о ч к у" завітали найменші користувачі бібліотеки - вихованці ДНЗ №9, для яких була проведена цікава бліц-екскурсія "Бібліознайомство".
       А "п о с л і д а х" маленьких читачів учні 4-х класів ЗОШ №2 прийшли до бібліотеки, щоб взяти участь в інтерактивному к а д м е й д и н г у зі створення вітальної листівки "Бібліотека дарує посмішки" та відправити повітряною б і б л і о -  п о ш т о ю послання "Майбутньому читачу" з запрошенням до дитячої книгозбірні.
     Всім відвідувачам цього дня бібліотеки було запропоновано взяти участь у смай-опитуванні "Яким ви уявляєте собі образ сучасного бібліотекаря?"
        Протягом дня в бібліотеці панувала радісна атмосфера та святковий настрій.

























пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

"Бібліотека збирає друзів!"

Виноградівська районна бібліотек для дітей
F:\Логотип РДА.jpg
м.Виноградів,
вул.Миру, 11
для отримання додаткової інформації
Любка Й.Й. , тел..0314321981
моб. 0978060101
e-mail:vin-rdb@mail.ru
24.09.15 р. о 15.30
«Бібліотека збирає друзів!»
День відкритих дверей
 
     Бібліотеки – це  цілий світ, відкритий  кожному, хто любить книгу. З нагоди відзначення  Всеукраїнського дня бібліотек дитяча бібліотека відкриває свої двері для всіх бажаючих долучитися до вічного, мудрого.
    Коли, як не сьогодні варто  звернути увагу наших дітей та їх батьків на цінність і важливість книги та читання у їхньому житті. Якщо  ми прагнемо збудувати сильну і успішну державу, без знань, без книги цього  не  досягти. Бібліотеки та бібліотекарі готові допомогти у цьому і завжди відкриті для нового, відкриті для навчання та спілкування.
    На відвідувачів бібліотеки в цей день чекає радісна атмосфера та незабутні враження:
1.    Смайл-опитування «Яким ви уявляєте собі образ сучасного бібліотекаря?»
2.    Інтерактивний кардмейкинг «Бібліотека дарує посмішки»
3.    Акція «Читач іде по сліду»
4.    Повітряна бібліопошта «Майбутньому читачу»
5.    Бліц-екскурсія «Бібліознайомство»


"Еко-місто - Виноградів" екологічна акція

  З нагоди відзначення Міжнародного дня охорони навколишнього середовища з ініціативи ТОВ "АВЕ Виноградів" була проведена екологічна акція "Еко-місто - Виноградів". Організацію даної акції взяла на себе дитяча книгозбірня. Акція була направлена на привернення уваги дітей до важливості дотримання порядку та чистоти на вулицях, в населених пунктах та на природі. 
   В рамках акції були оголошені: конкурс плакатів "Чисте довкілля - здорове майбутнє", виставка Trash Art "Цікаві речі із сміття", в яких взяли участь діти із шкіл міста та району. Незабутні враження на гостей акції справило дефіле "Сукні із сміття", під час якого дівчата-моделі, учениці ЗОШ №4, демонстрували ексклюзивні сукні виготовлені із газет , журналів, поліетилену. Всі учасники акції отримали подарунки від ТОВ "АВЕ Виноградів", а також для всіх присутніх було організовано солодкий стіл.


















вівторок, 1 вересня 2015 р.

Україна - нація єдина!

   Першого вересня   учні 4 кл.. ЗОШ І-ІІІст. №2 були запрошені до читальної зали районної  бібліотеки для дітей на перший урок "Україна - нація єдина" . Метою уроку було поглиблення знань учнів про культурну спадщину України, виховання почуття патріотизму, чуйності, людяності, сприяння формуванню навичок толерантної поведінки.
    Бібліотекарі підготували для дітей презентацію, яка показала дітям, що Україна багатонаціональна, але Україна єдина. Під час уроку діти разом створювали "Сонечко толерантності", промінцями якого були важливі якості толерантної людини, залюбки взяли участь у конкурсах та вікторинах "Толерантний мир", "Дерево мудрості", "Чи знаєте ви Україну".