четвер, 25 червня 2015 р.

"Україно! Мій духмяний дивоцвіт"

   Чергова Читальна зала під відкритим небом була присявчена Дню Конституції України. В цей день юним відвідувачам бібліотекарі запропонували: тематичний огляд літератури "Україно, ясен мій цвіт", пізнававльну гру "Наші права - щасливе дитинство", геральдичну подорож "Символи моєї країни", інтелектуальну вікторину "Ключі від форту права", гру-конкурс "Карта моєї країни".














середу, 24 червня 2015 р.

Чарівний горщик

    Надзвичайно цікавий майстер-клас відбувся з читальній залі бібліотеки – декупаж квіткових горщиків, який провела для користувачів бібліотеки Тетяна Шпак. Використання техніки декупажу для декорування квіткових горщиків дозволяє отримувати цікаві предмети інтер'єру. З їх допомогою можна вдало прикрасити нудне підвіконня, меблі. Поле для творчості тут дуже широко. Декупаж - досить нескладна техніка, ознайомившись з азами якої можна створювати красиві і стильні вироби. Мабуть, ця техніка – найбільш виграшний спосіб створити унікальний і неймовірно красивий горщик, витративши при цьому мінімальну кількість часу і сил. Декупаж квіткових горщиків заняття цікаве, що дозволяє додати трохи тепла і затишку в інтер’єр. У цьому ремеслі може реалізувати себе практично кожен.
   На майстер-клас завітали й гості з Чернівців, які з захопленням навчалися своїми руками виготовляти подарунки для своїх близьких та й іще порадували усіх своїм гарним співом українських пісень.
















середу, 10 червня 2015 р.

Майстер-клас

   У дитячій бібліотеці проходять цикли майстер-класів від громадської організації "Виноградівські пацьорки". Черговий майстер-клас з гачкування провела талановита майстриня Розалія Ковач, яка залюбки ділилася своїм багаторічним досвідом з бажаючими опанувати цей чудовий вид рукоділля.





четвер, 4 червня 2015 р.

Читальна зала під відкритим небом

   Сьогодні відбулося відкриття Виноградівською районною бібліотекою для дітей Читальної зали під відкритим небом «Літнє сонце на книжковій сторінці», на яке були запрошені діти з літнього оздоровчого табору ЗОШ І-ІІст.№2.

   Для дітей бібліотекарі підготували презентацію нових дитячих журналів: «Професор Крейд», «Академія Саморобкіна», «Паросток», «Країна знань». Крім того з дітьми було проведено багато цікавих та захоплюючих ігор: спортивну естафету «Повний кошик», гру «Роза-береза, лілія-мак…», також конкурс малюнку «Планета мрій».