понеділок, 24 листопада 2014 р.

"Світ, який творю Я"

     20 листопада з нагоди відзначення Всесвітнього дня дітей з читачами дитячої бібліотеки було проведено годину спілкування "Світ, який творю  Я". Метою заходу було формування у дітей позитивної самооцінки , прагнення до самовдосконалення, розвивати вміння працювати і цінувати особисті якості інших людей. З дітьми також був проведений «мозковий штурм», де діти продовжили речення «Я… не такий, як усі. Я - …», а також з дітьми були проведені вправи: «Відчуй іншого», «Емоції та ситуації», «Чи вмієш ти пробачати».











середу, 19 листопада 2014 р.

Презентація книг В.Костьо "Відчуття щастя" та М.Чухрана "Потятко"

    19 листопада в читальній залі дитячої бібліотеки відбулася презентація книг для дітей Валетини Костьо "Відчуття щастя" та Михайла Чухрана "Потятко", які нещодавно вийшли з друку. На зустріч з авторами прийшли учні 4-х класів ЗОШ №1. Діти з захопленням слухали розповіді про історію написання книг та вірші у виконанні учнів 9-х класів ЗОШ №4.








понеділок, 3 листопада 2014 р.

                                                  З мамою

                                             по книжковому

         Всесвіту
     

           рекомендаційний список

               літератури для дітей та батьків


неділю, 2 листопада 2014 р.

Загадковий і цікавий світ птахів

 22 жовтня до дитячої  бібліотеки на еко-телепрограму "Загадковий і цікавий світ птахів" були запрошені учні 3-х класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Діти мали змогу відвідати студію з прогнозу погоди "Календарик", почути цікаве з життя птахів у студії "Ерудит" та зустрітися з казкою у телестудії "В гостях у казки".