четвер, 18 вересня 2014 р.

День відкритих дверей

     17 вересня з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек для всіх городян та користувачів бібліотеки дитяча бібліотека організувала День відкритих дверей "Книжковий дім - відкритий всім". Протягом дня проводилися екскурсії бібліотекою "Місце зустрічі - бібліотека", працював бібліомайданчик "В гонитві за книгою", імпровізований читацький паркан "Зі святом, БІБЛІОТЕКО !" , бажаючі могли ознайомитися з книжковою виставкою-марафон "Планета книг - це твоя планета" та взяти участь у паперовому дефіле "Паперове розмаїття". А зустрічали всіх гостей бібліотеки бібліотекарі в ролі клоуна Яші та чарівної Феї.







 












середу, 10 вересня 2014 р.

"Про здоров'я від А до Я"

    Щорічно в другу суботу вересня з 2000 року відзначається Всесвітній день надання першої медичної допомоги. Ініціатором його проведення виступають національні організації - члени Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.
   Саме цій тематиці був присвячений урок з основ  здоров'я для учнів 9 класу ЗОШ №1. Учні ознайомилися з основними методами при наданні першої медичної допомоги.




.

понеділок, 1 вересня 2014 р.

Перший урок "Україна - єдина країна"

    Сьогодні для  дітей нашого міста пролунав перший дзвоник. На перший урок "Україна -єдина країна" працівники дитячої бібліотеки запросили учнів 3-го класу ЗОШ №1. Для них бібліотекарі підготували цікаву презентацію та вікторину "Моя країна - Україна".