суботу, 21 червня 2014 р.

Читальна зала під відкритим небом

    19 червня бібліотекарі дитячої бібліотеки знову вийшли на центральну площу міста аби дати змогу всім бажаючим: дітям та їх батькам весело й корисно провести час та за бажанням записатися до бібліотеки. Цього дня одна година була присвячена наближаючомуся святу Дню Конституцїї України і під час майстер-класу з квілінгу діти виготовляли карту нашої країни та брали участь у вікторині "Моя країна - Укарїна" за що й отримали призи.











суботу, 7 червня 2014 р.

Читальна зала під відкритим небом

   Продовжує свою роботу читальна зала під відкритим небом "Літнє сонце на книжковій сторінці". 5 червня бібліотекарі вийшли на площу Миру з новинками літератури, з новими майстер-класами та іграми для дітей. 










Літні зустрічі

   З настанням літа частими гостями дитячої бібліотеки є вихованці дитячого будинку-інтернату №3. Як  самі  діти відукуються про такі зустрічі " для них вони є хвилюючими і незабутніми". У затишній читальній залі вони можуть переглянути журнали, малювати, поділитися з бібліотекарями своїми успіхами і просто поспілкуватися.





Канікули з книгою

   З початком канікул двері дитячої бібліотеки широко відкриті для юних читачів. В ці дні в усіх школах міста працюють літні оздоровчі табори і майже щодня дитячу бібліотеку відвідують з екскурсіями десятки дітей, бібліотекарі в свою чергу стараються зробити кожну таку зустріч для юних користувачів бібліотеки незабутньою.









понеділок, 2 червня 2014 р.

"Планета дитинства або День повітряної кульки"

   Перше червня - Міжнародний день захисту дітей -  завжди особливий день для юних користувачів бібліотеки. В цей день до бібліотеки на свято були запрошені учні 1-х класів ЗОШ №4, для них була організована екскурсія по бібліотеці, огляд- презентація дитячих журналів та звичайно ігрова програма, що завершилася в читай-дворику бібліотеки.