четвер, 31 жовтня 2013 р.

"На святі у друзів бібліотеки"

   31 жовтня з нагоди святкування дня соцального працівника вихованці дитячого будинку-інтернату №3 запросили працівників дитячої бібліотеки на святковий концерт. Як завжди змістовна й цікава музична програма залишила надзвичайно приємні враження.



вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Виховна година у бібліотеці

       Виховна година "Формування навичок самоосвіти учнів через роботу з книгою та іншими джерелами знань"  для учнів 6-го "а" класу  ЗОШ №1 пройшла у бібліотеці. Метою заходу було розкрити суть поняття самоосвіти, яка здобувається в процесі самостійної роботи з книгою.
Учні мали змогу дізнатися багато цікаво з інформаційного стенду "Інфодруг"



 

середу, 2 жовтня 2013 р.

"Дитячі історії про найголовніше"

Завершився І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Дитячі історії про найголовніше» організатором якого є Мінкультури України спільно з Національною бібліотекою України для дітей.
24 конкурсанти надіслали свої книжки-саморобки на розсуд вибагливого журі, до складу якого увійшли:
  • Гаркуша Олександра Євгеніївна – художник-графік, видавець «Видавництво Олександри Гаркуші».
  • Сіяниця Наталія Іванівна – старший вчитель Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. № 8, відмінник освіти, викладач природничо-гуманітарного коледжу.
  • Рибалко Олеся Антонівна – вчитель образотворчого мистецтва спеціалізованого НВК „Пролісок”, керівник творчої майстерні „Джерельце”, що діє при обласній бібліотеці для дітей та юнацтва.
  • Терещенко Нателла Едуардівна – зав. відділу обслуговування учнів 5-9 класів Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.
Голова журі – Повх Лідія Петрівна – Закарпатська поетеса, кандидат педагогічних наук, доцент Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Нелегко було вибрати кращі роботи, адже кожен з учасників мав пофантазувати, представивши цікаві за змістом, яскраві, добре оформлені саморобки. Одночасно діти побували у ролі автора, ілюстратора та видавця книги, долучившись до того, що називається «книжковою творчістю».

1 вересня під час святкування Дня знань журі підбило підсумки першого туру та обрало по 3 переможці у кожній номінації та віковій категорії.
серед читачів-учнів 5-8-х класів ІІІ місце  посіла читачка дитячої бібліотеки Гавринець Діана (Виноградівський р-н, с.Підвиноградово) з книжкою-саморобкою "Зимова пригода"