вівторок, 27 серпня 2013 р.

Фестиваль народних ремесел

  25 серпня вперше у Виноградові пройшов Фестиваль народних ремесел,  ініціатором та організатором проведення якого стала райдержадміністрація. Десятки народних умільців та виробників етнопродукції з усієї Виноградівщини зібралися на центральній площі міста, щоб популяризувати культурно-мистецьке надбання Виноградівського району та  сприяти покращенню туристичної привабливості нашого регіону, а фольклорні колективи порадували гостей міста гарними піснями та танцями.
    З метою залучення дітей до творчого процесу, який панував в цей день на площі для них було огранізовано гру-квест "Збери гроно". Для того, щоб зібрати гроно винограду кожному учаснику необхідно було взяти участь у майстер-класах: живопис на склі, виготовлення ляльки-мотанки, ліпка з глини, робота з кукурудзяним листям, малюнок на асфальті та ін. Працівники дитячої бібліотеки слідкували за процесом проведення гри-квесту: знайомили дітей з правилами гри, а також за ними був закріплений майстер-клас з малюнку на асфальті.












 

понеділок, 26 серпня 2013 р.

"З Україною в серці"

   23 серпня на центральній площі м.Виноградів бібліотеками міста була проведена інформаційно-просвітницька акція до Дня державного прапора та Дня незалежності України "З Україною в серці". В рамках акції дитячою бібліотекою були організовані: майстер-клас з виготовлення прапора України методом квілінгу "Наш прапор у золоті й блакиті", інтелектуальні перегони "Я люблю  Україну", гра-тест "Моя країна - Україна. Географічні рекорди" та конкурс на кращий малюнок на асфальті. Радує те, що велика кількість дітей відгукнулась на цю  акцію і з задоволенням та щирим завзяттям брали участь у всіх крнкурсах.