четвер, 19 квітня 2012 р.

"Котилася писанка"

    12 квітня в читальному залі бібліотеки для членів клубу "Сонцецвіт" вже втретє пройшов майстер-клас " Котилася писанка" з народною майстринею члена  спілки митців України Гал О.М. Після орігінальних квіточок, тваринок, майстерно виконані писанки милували зір телеглядачів дитячої програми .




  

середу, 18 квітня 2012 р.

«Зустріч із ЗІРКОЮ»

З нагоди відзначення Міжнародного дня польоту людини в космос, учні 6-х класів Виноградівської гімназії спільно з працівниками  дитячої бібліотеки та гімназії завітали до почесного громадянина м. Виноградів Й. З. Гаснюка. Розповідь відомого у краї філателіста, колекціонера, який десятками років веде обширне листування з космонавтами, видатними політичними діячами, світилами світової науки і техніки, культури, мистецтва й спорту зацікавила всіх присутніх на зустрічі.  Національне космічне агенство України високо оцінило роботу про збереження пам'яті про великі звершення  в галузі освоєння космічного простору і присвоїло одній із зірок нашої Галактики ім'я Й. З. Гаснюка. Учасники зустрічі щиро вдячні за подарований фотоальбом та незабутню зустріч.

пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

"Читаємо для душі"

                                                              Багато бажаючих поділитися своїми враженнями про найулюбленішу книгу та відтворити на папері образ найулюбленішого  героя зібралося в читальній залі бібліотеки на літературній годині "Читаємо для душі..." Діти самі обирали найкращий малюнок, а переможці отримали від бібліотекарів набори олівців у подарунок.