четвер, 29 березня 2012 р.

"Читаємо від березня до березня"

Гасло останнього дня Тиждня "Читаємо від березня до березня" нагадуватиме дітям про те, що книгу в руки слід брати протягом усього життя, бо радість спілкування з книгою не можна нічим замінити.  Всеукраїнський Тиждень дитяого читання - це свято для дітей, в якому вони є і глядачами і учасниками. Цьогорічний Тиждень у нашій бібліотеці мав за мету зробити так, щоб діти завжди  поспішали на зустріч з доброю книгою до БІБЛІОТЕКИ.

понеділок, 26 березня 2012 р.

"Мандрівка країною казок"

   "Мандрівку країною казок" здійснили гуртківці екоцентру для читачів бібліоткеки в один з днів Тиждня. Лялькова вистава "Чарівна і загадкова країна Мультляндія" принесла багато всім  радості, адже казки люблять усі,  а бібліотекар читального залу Яцкович Є.М. ознайомила глядачів з найкращими  казками з  книжкової  виставки "З казкою відкриваємо світ".





пʼятницю, 23 березня 2012 р.

"Хвилями інформаційного океану"


    
Другий день Тиждня дитячого читання був інформаційний. Він включав в собі: екскурсію до бібліотеки,  подорож по сторінках дитячої преси "Хвилями інформаційного океану",    бібліотечно-бібліографічний урок "Запрошую вас на розмову про літературу довідкову". Метою заходів було ознайомити дітей з періодичними виданнями , розвивати дитячий кругозір, формувати читацьку самостійність, дати учням загальні відомості про довідкову літературу, допомогти проникнути у світ ногвого та цікавого..
                                                                                                  

четвер, 22 березня 2012 р.

"Країна, якої немає на карті"



22 березня  у бібліотеці стартував Тиждень дитячого читання. Відкриття Тиждня пройшло під назвою "Країна, якої немає на карті".
    Літературно-музична композиція        "Казкове місто - БІБЛІОТЕКА" майстерно виконана учнями 5-б класу ЗОШ І-ІІІ ст. №2 допомогла поринути у чарівний світ книги глядачам 3-б класу ЗОШ №1. Казкові персонажі Червона Шапочка (Павлюх Вікторія), Незнайко (Сігеті Роман), Попелюшка (Грицищак Евеліна), єгипетський хлопчик (Онисько Ярослав) розповідали цікаві історії про книгу, її виникнення та значення в житті людини. Головна героїня свята - Книжка (Танчинець Світлана) - наголосила:"Щоб читання було радісним,  треба знати правила роботи з книжкою, любити й шанувати книжку, адже в книзі зберігаються мудрість і досвід народу..."



пʼятницю, 16 березня 2012 р.

"Щастя і горе Карпатської України"

   З нагоди відзначення річниці Карпатської України 15 березня в читальному залі бібліотеки була проведена поетична година "Щастя і горе Карпатської України". Метою якої було відкрити для молодого покоління сторінки щасливих і трагічних днів вознесіння національного духу на Карпатській Україні 1938-1939 рр.
   До масового заходу була оформлена тематична виставка "Моя Карпатська Україна". Про борців за волю України , про історичні події тих  днів присутнім розповідали бібліотекарі, а учні 7- го класу читали вірші І.Ірлявського, О.Ольжича, В.Гренджа-Донського та ін.

понеділок, 12 березня 2012 р.

"Весняний дивограй"



7 березня на святковий концерт   "Весняний дивограй" , присвячений Міжнародному жіночому дню 8- го Березня до дитячого будинку-інтернату №3 були запрошені працівники бібліотеки. Протягом двох годин лунали чарівні мелодії, запальні танці та веселі гуморески, які створювали святковий, весняний, родинний настрій у всіх присутніх на святі. А квіткові бісерні сувеніри майстерно виконані напередодні, під час майстер-класу "Гра у бісер" спільно з бібліотекарями, ще довго радуватимуть зір вихователів цього закладу.











вівторок, 6 березня 2012 р.





«Наша країна - європейська держава» 2 березня в бібліотеці  для учнів 8-х класів було проведено бесіду-вікторину .

 Мета заходу:розширити знання про місце України серед країн Європи,формувати новий європейський світогляд молоді та патріотичні почуття,щоб кожен усвідомив: «Я-українець.Я-європеєць!»